Despre noi

GENERAL AUTOCOM este o societate cu capital privat 100%, şi face parte din grupul de firme BUCUR GRUP AUTOMOBILE, cu o cifră de afaceri în anul 2009 de peste 7 milioane euro.

General Autocom este  reprezentanta pentru marcile DACIA, Renault si NISSAN isi propune sa va insoteasca in activitatea Dvs. din 2013 cel putin la fel de bine ca si pana acum.
In acest sens am reorganizat activitatea de Vanzari pentru toate cele trei marci reprezentate si am infiintat un department nou - Vanzari Flote .
Colegii nostri de la Vanzari Flote au misiunea de a creste nivelul calitativ in gestionarea relatiei cu Dvs. si va pot propune si sustine in negocierea si obtinerea unor oferte personalizate de tip client special Flota pentru oricare produs sau serviciu din portofoliul grupului nostru de companii :
Vanzari Vehicule Noi de persoane sau utilitare marca DACIA.
Vanzari Vehicule Noi de persoane sau utilitare marca RENAULT.
Vanzari Vehicule Noi de persoane sau utilitare marca NISSAN.
BuyBack pentru autoturismele din parcul Dvs. cu posibilitatea achizitionarii unui autoturism nou.
Vanzari vehicule de ocazie de persoane sau utilitare din parcul nostru/ inchirieri autovehicule.
Oferte service personalizate manopera si piese de schimb de origine DACIA ,RENAULT si NISSAN sau MOTRIO – toate marcile de autovehicule adaptate parcului Dvs. auto.
Servicii ITP pentru parcul Dvs.
Geometrie roti , hotel de anvelope .
Servicii personalizate de asigurare/reasigurare RCA CASCO etc , centru daune la noi la sediu inclusiv cu autoconstatare.
Servicii personalizate de leasing financiar sau operational/pachete de parc service sau easy service.
In speranta ca am reusit sa va trezim interesul pentru a consolida colaborarea dintre noi va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata

Firma noastra are implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008.